Cursuri de Management & Leadership

Managerii si liderii din organizatii au printre cele mai mari provocari si responsabilitati, munca lor devine stresanta si pare ca nu se termina niciodata… Si pentru a performa in pozitii de management, pentru a fi un lider care inspira si motiveaza optim echipa, ai nevoie la randul tau de suport. Acest suport vine din partea echipei Vision Consulting sub forma unor programe de training, coach si mentorat.

Solicitati o sedinta gratuita de consultanta cu unul din trainerii nostri. Va rugam sa ne contactati pe daniela.irimia@visionconsulting.ro sau telefon 0724.837.869

Pentru imbunatatirea abilitatilor de comunicare si dezvoltarea personala a angajatilor dumneavoastra am creat programe de training interactive si eficiente. Peste 70% din timpul de training este dedicat aplicatiilor si jocurilor menite sa fixeze informatia oferita in celelalte 30% de momente de invatare a conceptelor.

Transformam potentialul in realitate folosindu-ne de resursele pe care deja le aveti in companie, oameni buni care au nevoie de putina indrumare, pregatire si motivare.

Suntem aici pentru ca, impreuna cu dumneavoastra, sa alegem cea mai potrivita tematica de training pentru echipa pe care o aveti. Mai jos aveti cursurile dezvoltate si livrate cu succes catre sute de clienti.

Cursuri de Management si Leadership

Abilitati Manageriale

Comunicare si feedback, gestionarea situatiilor conflictuale, evaluarea si recompensarea performantelor individuale.

VEZI DETALII »

Leadership Inspirational

Abilitatile necesare pentru a deveni un lider de succes, luarea celor mai bune decizii pentru a construi echipe performante si motivate.VEZI DETALII »

Managementul Timpului

Identificarea cauzelor ce impiedica organizarea eficienta a timpului si dobandirea abilitatilor pentru o gestionare eficienta a acestuia.

VEZI DETALII »

Managementul Conflictelor

Insusirea metodelor si mijloacelor eficiente de prevenire si gestionare a unui conflict, atat la locul de munca cat si in societate sau in familie.

VEZI DETALII »

Intrebari frecvente

Cate zile de training sunt alocate fiecarui curs?

Tematica standard este gandita pentru 2 zile de curs. In funtie de nevoiele si dorintele dumneavoastra putem adapta intregul training astfel incat sa ne atingem obiectivele stabilite.

Cati participanti pot fi la un training?

Ideal este ca trainingul sa se desfasoare cu minim 8 si maxim 12 cursanti pentru a putea lucra cat mai bine exercitiile propuse de trainer. Invatarea experientiala este cea care da plus valoare intregului program de training.

Unde se desfasoara training-ul?

Training-ul se poate desfasura in orice locatie. La sediul clientului sau intr-un alt loc care sa permita buna desfasurare. In functie de training discutam impreuna cum trebuie sa fie sala de curs si caror criterii sa raspunda.

Care este tariful pentru un training corporate?

Tariful difera in functie de curs, durata cursului si numarul de participanti. In urma unei discutii si stabilirii agendei de lucru va putem face o oferta personalizata.

Personalizati cursul pentru compania noastra?

DA, toate trainingurile corporate sunt personalizate si adaptate echipei dumneavoastra. Atat tematica cat si jocurile si aplicatiilor vor fi specifice business-ul dumneavoastra astfel incat cursantii sa identifice situatiile delicate cu care se confrunta si sa invete sa le gestioneze eficient.

Oferiti suport ulterior cursului ?

DA. La fiecare training cursantii vor primi un suport de curs pentru a pastra informatia la indemana. In plus, dupa 30 de zile de la curs stabilim o alta intalnire de 2-3 ore pentru a discuta situatiile cu care s-au confruntat cursantii si modul in care le-au abordat, ca rezultat a participarii la curs.

Solicita oferta personalizata!