[rev_slider ]

Cand vremea nu este prietenoasa sau pur si simplu doriti o activitate de team building care se desfasoara in interior, noi avem cateva concepte si activitati care ajuta la imbunatatirea lucrului in echipa.
Participantii la aceste activitati de team building indoor lucreaza in echipa pentru a rezolva anumite probleme, gasind solutii creative si ingenioase, dezvoltandu-si abilitatile de cooperare si colaborare. Activitatile de teambuilding indoor au o mare componenta de comunicare asertiva, autocunoastere si feedback in echipa.

Oferta noastra cuprinde multiple activitati de identificare a stilurilor comportamentale (model DISC), time management, leadership, comunicare, creativitate, arta.

Vorbește cu unul din consultanții noștri pentru a organiza o experiență grozava de teambuilding pentru echipa ta!

Scrie-ne pe office@visionconsulting.ro sau suna la 0766 545 330

In cazul in care aveti o zona/locatie favorita, echipa noastra va poate ajuta cu toata organziarea, serviciile de cazare si masa, activitatile si transportul intrand in grija noastra.

De 18 ani cea mai Grozava experienta de Team Building!

Echipa de nota 10. O echipa de peste 30 facilitatori, complexa si eterogena formata din:

  • Traineri cu experienta si acreditati;
  •  Consultanti in managementul afacerilor si al resurselor umane;
  •  Actori;
  •  Regizori;
  •  Jurnalisti;
  •  Instructori de dans;
  •  Instructori de alpinism;
  •  Skipperi
  •  Instructori militari.

Organizare de nota 10. Organizare cu atentie la cele mai mici detalii.

Atitudine de nota 10 – Suntem optimisti si entuziasti, facem ceea ce ne place, iar lucrul asta se vede in rezultatul muncii noastre. Suntem flexibili si pozitivi, orientati spre satisfacerea nevoilor clientului, oferind intotdeauna mai mult decat se asteapta de la noi.
Clienti de nota 10 – Pentru ca cei care au avut incredere in noi sunt clienti care apreciaza calitatea si filozofia programelor noastre, pentru ca sunt clienti indrazneti si creativi, care stiu ce vor si care inteleg necesitatea unui team building.
Si poate daca nota 11 s-ar fi inventat, am fi facut totul ca sa organizam „team building de nota 11”.
Credem insa ca cel mai bine ne trimiti un mail pe office@visionconsulting.ro in care ne dai cateva detalii despre ce vrei sa faci, si noi te vom contacta. Oferta propusa va fi cu siguranta imbatabila!