[rev_slider ]

Training Comunicare Eficienta

Oamenii din echipă nu reușesc să dezvolte relații bune cu colegii sau cu clienții? Colaborarea nu este suficient de bună? Unii din colegi nu își asumă în totalitate responsabilitatea pentru ceea ce fac? Alții nu știu să își gestioneze eficient emoțiile atunci când apar situații provocatoare? Majoritatea oamenilor cred că știu să comunice când de fapt, ei doar vorbesc…

A comunica înseamnă însă mai mult decât a vorbi. Comunicarea implică respect – pentru noi înșine și pentru ceilalți, o minte deschisă și către alte orizonturi decât cele care ne sunt familiare, dincolo de normalitatea pe care ne-am conturat-o, implică ascultare reală și, nu în ultimul rând, răbdarea de a înțelege punctul de vedere al celuilalt și de a-l expune pe al nostru.

Prin cursul “Comunicare Eficientă” vom descifra tainele stilurilor comportamentale și cum acestea ne influențează modul de a comunica. Exersam comunicarea asertivă și vom găsi modalitățile optime de relaționare cu cei din jurul nostru. Ne vom dezvolta abilitatea de a asculta și de a ne face ascultați, de a spune lucrurile în așa fel încât să nu lăsăm loc de ambiguități și confuzii.

Obiectivul cursului de comunicare Eficienta:

Dezvoltarea unor abilitați excelente de comunicare și relaționare, atât în plan profesional cât și în plan personal. Comunicare mai bună atât intern, în cadrul companiei cât și extern cu clienții și partenerii de business.

Beneficiile cursantilor la finalul cursului Comunicare Eficientă:

 • Identifică stilurile comportamentale și de comunicare
 • Află tehnici eficiente de comunicare asertivă
 • Vor putea să interpreteze corect limbajul verbal și nonverbal
 • Încep să comunice cu impact și cu rezultatele dorite
 • Își îmbunătățesc relațiile de muncă cu colegii și clienții
 • Vor primi și vor oferi feedback constructiv

Agendă propusă pentru training Comunicare Eficientă:

*Agenda va fi imbunatatita si adaptata in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra

 • Introducere in comunicare
 • Prima impresie
 • Crearea raportului – comunicarea non-verbala
 • Modelul de personalitate DISC
 • Comunicarea în 3 pași
  • Pasul 1 – Pregăteste interacțiunea cu interlocul tau
  • Pasul 2 – Transmite mesajul
  • Pasul 3 – Verifică înțelgerea
 • Sisteme de reprezentare – VAKOG
 • Tipuri de comportament:agresiv, submisiv și cum ajungem la asertivite
 • Comunicarea Asertivă
  • Fii un bun interlocutor
  • Ascultă activ
 • Feedback eficient
  • Cum să primesti feedback
  • Cum să oferi feedback constructiv

Cursul este interactiv, partea practica reprezentand 70% din timpul cursului. Poate fi sustinut atat „in sala” cat si online pe ZOOM.

Nr participanti: 8-12

Cere oferta personalizata

  Nume

  Email

  Telefon


  Mesaj

  Trainer comunicare: Daniela Irimia

  Background profesional: Experienta de peste 15 ani in business, marketing si vanzari. 8 ani de training, peste 4500 de ore de curs sustinute atat online cat si offline.

  Din 2009 este antreprenor si fondatoarea mai multor proiecte ce incurajeaza dezvoltarea personala si profesionala (www.gandeste-pozitiv.ro). Din 2010 a inceput activitatea ca facilitator in programele de teambuilding si training. In 2013 devine Business Partner in cadrul Vision Consulting.

  Fondatoarea proiectului educational si motivational pentru femei – FemeiaIndependenta.ro si autoarea cartilor de dezvoltare personala Femeia Independenta si Elibereaza-te de stres

  Educatie: Licentiata in Stiinte economice si Management la Facultatea de Management si Marketing din cadrul Universitatii Romano-Americane din Bucuresti. Trainer acreditat ANC, Certificata in folosirea instrumentelor NLP

  Training-uri livrate: Abilitati de Comunicare, Comunicare Asertiva, Comunicare in vanzari si la telefon, Customer Care, Time Management, Abilitati Manageriale, Munca in echipa, Gestionarea stresului in organizatii, Teambuilding, Managementul Conflictelor 

  Intrebari frecvente

  Cate zile de training sunt alocate fiecarui curs?

  Tematica standard este gandita pentru 2 zile de curs. In funtie de nevoiele si dorintele dumneavoastra putem adapta intregul training astfel incat sa ne atingem obiectivele stabilite.

  Cati participanti pot fi la un training?

  Ideal este ca trainingul sa se desfasoare cu minim 8 si maxim 12 cursanti pentru a putea lucra cat mai bine exercitiile propuse de trainer. Invatarea experientiala este cea care da plus valoare intregului program de training.

  Unde se desfasoara training-ul?

  Training-ul se poate desfasura in orice locatie. La sediul clientului sau intr-un alt loc care sa permita buna desfasurare. In functie de training discutam impreuna cum trebuie sa fie sala de curs si caror criterii sa raspunda.

  Care este tariful pentru un training corporate?

  Tariful difera in functie de curs, durata cursului si numarul de participanti. In urma unei discutii si stabilirii agendei de lucru va putem face o oferta personalizata.

  Personalizati cursul pentru compania noastra?

  DA, toate trainingurile corporate sunt personalizate si adaptate echipei dumneavoastra. Atat tematica cat si jocurile si aplicatiilor vor fi specifice business-ul dumneavoastra astfel incat cursantii sa identifice situatiile delicate cu care se confrunta si sa invete sa le gestioneze eficient.

  Oferiti suport ulterior cursului ?

  DA. La fiecare training cursantii vor primi un suport de curs pentru a pastra informatia la indemana. In plus, dupa 30 de zile de la curs stabilim o alta intalnire de 2-3 ore pentru a discuta situatiile cu care s-au confruntat cursantii si modul in care le-au abordat, ca rezultat a participarii la curs.

  Cere oferta personalizata: 0724 837 869 ; daniela.irimia@visionconsulting.ro