[rev_slider ]

Ambițioși, mereu în căutare de activități noi, complexe și creative în același timp, ne-am impus pe piața de training și team building din România prin profesionalismul, entuziasmul și dedicarea de care dăm dovadă la fiecare program.

O echipă complexă și eterogenă, cu traineri specializați în învățare experiențială, actori și regizori, jurnaliști, alpiniști și monitori montani, instructori de dans și fitness asigură succesul programelor de teambuilding și wellbeing.

Trainerii, coachii și consultanții dedicați dezvoltării personale și profesionale a angajaților au atât pregătirea tehnică cât și practică pentru cursurile și programele de training pe care de dezvoltă și le implementează pentru clienții noștri.

Întreaga echipă Vision Consulting este formată din peste 20 de traineri și facilitatori de teambuilding.

Echipa de dezvoltare si training:

Daniela Irimia

Background profesional: Experienta de peste 15 ani in business, marketing si vanzari. 8 ani de training, peste 4500 de ore de curs sustinute atat online cat si offline.

Din 2009 este antreprenor si fondatoarea mai multor proiecte ce incurajeaza dezvoltarea personala si profesionala (www.gandeste-pozitiv.ro). Din 2010 a inceput activitatea ca facilitator in programele de teambuilding si training. In 2013 devine Business Partner in cadrul Vision Consulting.

Fondatoarea proiectului educational si motivational pentru femei – FemeiaIndependenta.ro si autoarea cartilor de dezvoltare personala Femeia Independenta si Elibereaza-te de stres

Educatie: Licentiata in Stiinte economice si Management la Facultatea de Management si Marketing din cadrul Universitatii Romano-Americane din Bucuresti. Trainer acreditat ANC, Certificata in folosirea instrumentelor NLP

Training-uri livrate: Abilitati de Comunicare, Comunicare Asertiva, Comunicare in vanzari si la telefon, Customer Care, Time Management, Abilitati Manageriale, Munca in echipa, Gestionarea stresului in organizatii, Teambuilding, Managementul Conflictelor

Mihai Mihalcea

Background profesional: Si-a construit o cariera de peste 20 de ani in vanzari. A coordonat o echipa de peste 2000 de oameni, la nivel national, ca Director de Vanzari. Ca manager de vanzari a activat pe diverse trepte de management acumuland o vasta experienta in a lucra in echipa.

Intotdeauna si-a dorit sa devina din ce in ce mai profesionist si a investit continuu in instruirea sa, certificandu-se ca “Train the Trainers” si “Director de Vanzari”, iar din anul 2014 este membru John Maxwell Team, acreditat ca “Teacher, Speaker, Coach”, atat in Romania, cat si in USA. Pe baza curriculei John Maxwell Team a sustinut nenumarate training-uri, grupe de Mastermind si sesiuni de coaching, individuale si de grup.

Roxana Tudor

Background profesional: Experienta de 12 ani in corporatie, lucrand alaturi de executivi din toate ierarhiile, in mare parte pe zona de comunicare si self-marketing.

De peste 7 ani este coach de leadership feminin lucrand alaturi de femei, ghidandu-le in autocunoastere si leadership personal si sustinandu-le in a-si conduce viata sau business-ul in mod autentic.

Educatie: Master in Marketing si Comunicare de Afaceri in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. Trainer acreditat ANC, Diploma de Coach si Programare Neurolingvistica, Lean Six Sigma Specialist (project management).

Training-uri livrate: Comunicare executiva, Comunicare eficienta, Gestionarea Conflictelor, Cursuri de Autocunoastere, Cursuri de Siguranta de Sine (Stima, Iubire si Incredere in Sine).