[rev_slider ]

Training Munca în Echipă

Prin cursul “Munca în Echipă” vom descifra tipurile stilurilor comportamentale si cum acestea ne influenteaza modul de a comunica si relationa cu colegii de munca. Exersam comunicarea asertiva si vom gasi modalitatile optime de rezolvare a conflictelor ce apar in cadrul echipei. Ne vom dezvolta abilitatea de a gestiona timpul si resursele companiei astfel incat sa devenim o echipa de succes.

Obiectivul cursului Munca in Echipa:

Dezvoltarea echipei ca intreg, prin dezvoltarea personala si profesionala a fiecarui participant in parte. Un training ce promite motivarea echipei, constientizarea avantajelor de a colabora si a lucra eficient cu colegii de munca.

Beneficiile cursantilor la finalul cursului Munca in Echipă:

• Vor inţeleage principiile muncii in echipa
• Vor identifica ce abilitati au si ce competente trebuie sa isi dezvolte
• Vor identifica principalele obstacole în crearea unei echipe eficiente
• Vor dezvolta abilităţi de comunicare asertiva
• Vor inţeleage cum sa se organizeze mai bine si sa elimine pierderile de timp
• Vor avea un mai bun management al resurselor

Agenda propusa pentru training Munca in Echipă:

*Agenda va fi imbunatatita si adaptata in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra

Echipa – Cu toții, o mare familie
• Principii în munca în echipă
• Funcții și disfuncții ale echipelor

Autocunoaștere și dezvoltare prin modelul comportamental DISC
• Cele 4 dimensiuni comportamentale: dominant, influent, constiincios, stabil

Dinamica echipelor – factori de succes
• Valorile si misiunea echipei
• Importanţa Motivării

Comunicarea eficientă în echipa

• Comunicarea în 3 paşi
• Sustinerea unei discuţii
• Feedback constructiv

Gestionarea conflictelor

Abilităţile de plafinicare & organizare
• Formularea obiectivelor SMART
• Matricea urgent & important
• Îmbinarea optima între obiectiv & resurse

Cursul este interactiv, partea practica reprezentand 70% din timpul cursului.

Nr participanti: 6-12

Cere oferta personalizata

  Nume

  Email

  Telefon


  Mesaj

  Trainer comunicare: Daniela Irimia

  Background profesional: Experienta de peste 15 ani in business, marketing si vanzari. 8 ani de training, peste 3000 de ore de curs sustinute.

  Din 2009 este antreprenor si fondatoarea mai multor proiecte ce incurajeaza dezvoltarea personala si profesionala (www.gandeste-pozitiv.ro). Din 2010 a inceput activitatea ca facilitator in programele de teambuilding si training. In 2013 devine Business Partner in cadrul Vision Consulting.

  Fondatoarea proiectului educational si motivational pentru femei – FemeiaIndependenta.ro si autoarea cartilor de dezvoltare personala Femeia Independenta si Elibereaza-te de stres.

  Educatie: Licentiata in Stiinte economice si Management la Facultatea de Management si Marketing din cadrul Universitatii Romano-Americane din Bucuresti. Trainer acreditat ANC, Certificata in folosirea instrumentelor NLP

  Training-uri livrate: Abilitati de Comunicare, Comunicare Asertiva, Comunicare in vanzari si la telefon, Customer Care, Time Management, Abilitati Manageriale, Munca in echipa, Gestionarea stresului in organizatii, Teambuilding, Managementul Conflictelor

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  Intrebari frecvente

  Cate zile de training sunt alocate fiecarui curs?

  Tematica standard este gandita pentru 2 zile de curs. In funtie de nevoiele si dorintele dumneavoastra putem adapta intregul training astfel incat sa ne atingem obiectivele stabilite.

  Cati participanti pot fi la un training?

  Ideal este ca trainingul sa se desfasoare cu minim 8 si maxim 12 cursanti pentru a putea lucra cat mai bine exercitiile propuse de trainer. Invatarea experientiala este cea care da plus valoare intregului program de training.

  Unde se desfasoara training-ul?

  Training-ul se poate desfasura in orice locatie. La sediul clientului sau intr-un alt loc care sa permita buna desfasurare. In functie de training discutam impreuna cum trebuie sa fie sala de curs si caror criterii sa raspunda.

  Care este tariful pentru un training corporate?

  Tariful difera in functie de curs, durata cursului si numarul de participanti. In urma unei discutii si stabilirii agendei de lucru va putem face o oferta personalizata.

  Personalizati cursul pentru compania noastra?

  DA, toate trainingurile corporate sunt personalizate si adaptate echipei dumneavoastra. Atat tematica cat si jocurile si aplicatiilor vor fi specifice business-ul dumneavoastra astfel incat cursantii sa identifice situatiile delicate cu care se confrunta si sa invete sa le gestioneze eficient.

  Oferiti suport ulterior cursului ?

  DA. La fiecare training cursantii vor primi un suport de curs pentru a pastra informatia la indemana. In plus, dupa 30 de zile de la curs stabilim o alta intalnire de 2-3 ore pentru a discuta situatiile cu care s-au confruntat cursantii si modul in care le-au abordat, ca rezultat a participarii la curs.

  Cere oferta personalizata: 0724 837 869 ; daniela.irimia@visionconsulting.ro