[rev_slider ]

Training Munca în Echipă

Echipe ce lucrează la distanță? Oameni care nu mai comunică față în față? Presiuni din ce în ce mai mari din partea clienților devin copleșitoare? Cum face față echipa ta în noile condiții de muncă? Mai sunt ei cu adevărat o echipă sau sunt doar un grup de oameni?

Prin cursul “Munca în Echipă” vom înțelege noua paradingă de muncă în echipă și împreună vom face pași concreți spre performanță și armonie.

Identificăm stilurile comportamentale DISC și cum acestea ne influențează modul de a comunica și relaționa cu colegii de muncă. Exersam comunicarea asertivă și vom găsi modalitățile optime de rezolvare a conflictelor ce apar în cadrul echipei. Ne vom dezvolta abilitatea de a gestiona timpul și resursele companiei astfel încât să devenim o echipă de succes.

Obiectivul cursului Munca în Echipă:

Dezvoltarea echipei ca întreg, prin dezvoltarea personală și profesională a fiecărui participant în parte. Un training ce promite motivarea echipei, conștientizarea avantajelor de a colabora și a lucra eficient cu colegii de muncă.

Beneficiile cursantilor la finalul cursului Munca în Echipă:

• Vor înţeleage principiile muncii în echipă
• Vor identifica ce abilitați au și ce competențe trebuie să își dezvolte
• Vor identifica principalele obstacole în crearea unei echipe eficiente
• Vor dezvolta abilităţi de comunicare asertivă
• Vor înţeleage cum să se organizeze mai bine și să elimine pierderile de timp
• Vor avea un mai bun management al resurselor

Agenda propusă pentru training Munca în Echipă

*Agenda va fi îmbunătățită și adaptată în funcție de cerințele și nevoile dumneavoastră

Echipa – Cu toții, o mare familie

 • Principii în munca în echipă
 • Funcții și disfuncții ale echipelor

Modelul de personalitate DISC

 • Identificarea tiparelor comportamentale si de personalitate (se completeaza un chestionar)
 • Intelegerea tipologiilor: Dominant, Influent, Stabil, Constiincios
 • Acceptarea diferenţelor si adaptarea limbajului

Dinamica echipelor – factori de succes

 • Valorile si misiunea echipei
 • Importanţa Motivării
 • Leadership inspiraţional

Comunicarea eficientă în echipa

 • Comunicarea în 3 paşi
 • Sustinerea unei discuţii
 • Feedback constructiv

Gestionarea conflictelor

 • Prevenirea situațiilor conflictuale prin ascultare activă
 • Comunicare asertivă: Eu sunt Ok- Tu ești Ok
 • Negocierea Win-Win

Abilităţile de plafinicare & organizare

 • Formularea obiectivelor SMART
 • Matricea urgent & important
 • Îmbinarea optima între obiectiv & resurse

__________________________________________________________________________________________________________

Cursul este interactiv, partea practica reprezentand 70% din timpul cursului. Poate fi sustinut atat „in sala” cat si online pe ZOOM.

Nr participanti: 6-12

Solicită o ședință gratuita de consultanță cu unul din trainerii Vision Consulting!

Tel: 0724 837 869 ; Email: daniela.irimia@visionconsulting.ro

Cere oferta personalizata

  Nume

  Email

  Telefon


  Mesaj

  Trainer: Daniela Irimia

  Background profesional: Experienta de peste 15 ani in business, marketing si vanzari. 9 ani de training, peste 5000 de ore de curs sustinute atat online cat si offline.

  Din 2009 este antreprenor si fondatoarea mai multor proiecte ce incurajeaza dezvoltarea personala si profesionala (www.gandeste-pozitiv.ro). Din 2010 a inceput activitatea ca facilitator in programele de teambuilding si training. In 2013 devine Business Partner in cadrul Vision Consulting.

  Fondatoarea proiectului educational si motivational pentru femei – FemeiaIndependenta.ro si autoarea cartilor de dezvoltare personala Femeia Independenta si Elibereaza-te de stres

  Educatie: Licentiata in Stiinte economice si Management la Facultatea de Management si Marketing din cadrul Universitatii Romano-Americane din Bucuresti. Trainer acreditat ANC, Certificata in folosirea instrumentelor NLP

  Training-uri livrate: Abilitati de Comunicare, Comunicare Asertiva, Comunicare in vanzari si la telefon, Customer Care, Time Management, Abilitati Manageriale, Munca in echipa, Gestionarea stresului in organizatii, Teambuilding, Managementul Conflictelor 

  Intrebari frecvente

  Cate zile de training sunt alocate fiecarui curs?

  Tematica standard este gandita pentru 2 zile de curs. In funtie de nevoiele si dorintele dumneavoastra putem adapta intregul training astfel incat sa ne atingem obiectivele stabilite.

  Cati participanti pot fi la un training?

  Ideal este ca trainingul sa se desfasoare cu minim 8 si maxim 12 cursanti pentru a putea lucra cat mai bine exercitiile propuse de trainer. Invatarea experientiala este cea care da plus valoare intregului program de training.

  Unde se desfasoara training-ul?

  Training-ul se poate desfasura in orice locatie. La sediul clientului sau intr-un alt loc care sa permita buna desfasurare. In functie de training discutam impreuna cum trebuie sa fie sala de curs si caror criterii sa raspunda.

  Care este tariful pentru un training corporate?

  Tariful difera in functie de curs, durata cursului si numarul de participanti. In urma unei discutii si stabilirii agendei de lucru va putem face o oferta personalizata.

  Personalizati cursul pentru compania noastra?

  DA, toate trainingurile corporate sunt personalizate si adaptate echipei dumneavoastra. Atat tematica cat si jocurile si aplicatiilor vor fi specifice business-ul dumneavoastra astfel incat cursantii sa identifice situatiile delicate cu care se confrunta si sa invete sa le gestioneze eficient.

  Oferiti suport ulterior cursului ?

  DA. La fiecare training cursantii vor primi un suport de curs pentru a pastra informatia la indemana. In plus, dupa 30 de zile de la curs stabilim o alta intalnire de 2-3 ore pentru a discuta situatiile cu care s-au confruntat cursantii si modul in care le-au abordat, ca rezultat a participarii la curs.

  Cere oferta personalizata: 0724 837 869 ; daniela.irimia@visionconsulting.ro