[rev_slider ]

Gestionarea Stresului

Stresul este un fenomen psihosocial complex ce decurge din confruntarea persoanei cu cerințe, sarcini, situații, care sunt percepute ca fiind dificile, dureroase sau de mare importanță pentru persoana respectivă. Azi, angajații se confruntă frecvent cu stresul la locul de muncă dar și în viața personală. Păstrarea unui echilibru este din ce în ce mai greu de realizat dacă individul nu primești suport din partea celor apropriați.

Prin cursul “Gestionarea Stresului”, oamenii din echipă vor învăța metodele și mijloacele eficiente de prevenire a situațiilor provocatoare și vor învăța cum să gestioneze stresul pentru a-și păstra echilibrul și performanța profesională. Organizarea poate fi un suport real pentru starea de bine a angajaților!

Daniela Irimia, este autoarea cărții Eliberează-te de stres și creatoarea programului de training pe care vi-l propunem.

Beneficiile participanților la finalul cursului Gestionarea Stresului:

 • Vor putea să se raporteze în mod constructiv la situațiile stresante
 • Vor ști cum să elimine sau să reducă factorii de stres
 • Își vor dezvolta reziliența la stres
 • Vor învăța tehnici simple și eficiente de relaxare
 • Îți vor asuma responsabilitatea pentru starea lor de bine
 • Vor putea susține un climat pozitiv și de încredere în cadrul echipei

Agenda propusa pentru workshop-ul Gestionarea Stresului:

*Agenda va fi imbunatatita si adaptata in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra

Ce este stresul

 • Stresul bun (eustres) și stresul rău (distres)
 • Surse de stres: interne si externe
 • Subiectivitatea stresului organizational

Reacțiile la stres: 

 • Efectele negative ale stresului
 • Efectele pozitive – creșterea performanței

 Metode de gestionare a stresului:

 • Tehnici exterioare de relaxare (facem exercitii practice)
 • Setare mentală duce rezilienta la stres
 • Respectarea valorilor personale

Gestionarea timpului

 • Motive să îți organizezi timpul eficient
 • Metodă FORTE în gestionarea timpului
 • Principiul 20/80 – eficiență și eficacitate
 • Multitasking & Procrastinare

Prevenirea conflitelor

 • Ascultarea activa
 • Exprimarea asertiva
 • Ridicarea statutului de putere pentru evitarea conflictului
 • Incurajarea stimei de sine a celuilalt

 Plan personal de acțiune

_____________________________________________________________________________________________________________

Cursul este interactiv, partea practica reprezentand 70% din timpul cursului. Poate fi sustinut atat „in sala” cat si online pe ZOOM.

Nr participanti: 8-12

Solicită o ședință gratuita de consultanță cu unul din trainerii Vision Consulting!

Tel: 0724 837 869 ; Email: daniela.irimia@visionconsulting.ro

Trainer & Coach: Daniela Irimia

Background profesional: Experienta de peste 15 ani in business, marketing si vanzari. 9 ani de training, peste 5000 de ore de curs sustinute atat online cat si offline.

Din 2009 este antreprenor si fondatoarea mai multor proiecte ce incurajeaza dezvoltarea personala si profesionala (www.gandeste-pozitiv.ro). Din 2010 a inceput activitatea ca facilitator in programele de teambuilding si training. In 2013 devine Business Partner in cadrul Vision Consulting.

Fondatoarea proiectului educational si motivational pentru femei – FemeiaIndependenta.ro si autoarea cartilor de dezvoltare personala Femeia Independenta si Elibereaza-te de stres

Educatie: Licentiata in Stiinte economice si Management la Facultatea de Management si Marketing din cadrul Universitatii Romano-Americane din Bucuresti. Trainer acreditat ANC, Certificata in folosirea instrumentelor NLP

Training-uri livrate: Abilitati de Comunicare, Comunicare Asertiva, Comunicare in vanzari si la telefon, Customer Care, Time Management, Abilitati Manageriale, Munca in echipa, Gestionarea stresului in organizatii, Teambuilding, Managementul Conflictelor 

Cere oferta personalizata

  Nume

  Email

  Telefon


  Mesaj

  Intrebari frecvente

  Cate zile de training sunt alocate fiecarui curs?

  Tematica standard este gandita pentru 2 zile de curs. In funtie de nevoiele si dorintele dumneavoastra putem adapta intregul training astfel incat sa ne atingem obiectivele stabilite.

  Cati participanti pot fi la un training?

  Ideal este ca trainingul sa se desfasoare cu minim 8 si maxim 12 cursanti pentru a putea lucra cat mai bine exercitiile propuse de trainer. Invatarea experientiala este cea care da plus valoare intregului program de training.

  Unde se desfasoara training-ul?

  Training-ul se poate desfasura in orice locatie. La sediul clientului sau intr-un alt loc care sa permita buna desfasurare. In functie de training discutam impreuna cum trebuie sa fie sala de curs si caror criterii sa raspunda.

  Care este tariful pentru un training corporate?

  Tariful difera in functie de curs, durata cursului si numarul de participanti. In urma unei discutii si stabilirii agendei de lucru va putem face o oferta personalizata.

  Personalizati cursul pentru compania noastra?

  DA, toate trainingurile corporate sunt personalizate si adaptate echipei dumneavoastra. Atat tematica cat si jocurile si aplicatiilor vor fi specifice business-ul dumneavoastra astfel incat cursantii sa identifice situatiile delicate cu care se confrunta si sa invete sa le gestioneze eficient.

  Oferiti suport ulterior cursului ?

  DA. La fiecare training cursantii vor primi un suport de curs pentru a pastra informatia la indemana. In plus, dupa 30 de zile de la curs stabilim o alta intalnire de 2-3 ore pentru a discuta situatiile cu care s-au confruntat cursantii si modul in care le-au abordat, ca rezultat a participarii la curs.