[rev_slider ]

Munca în echipă devine din ce în ce mai provocatoare, când echipele sunt formate din oameni diferiți, cu vârste diferite și eventual din țări diferite.

Organizațiile vor să obțină rezultate excepționale, să aibă angajați fericiți și împicați, să aibă echipe performate. Și pentru a obține aceste lucruri apelează frecvent la programe de training, coaching și teambuilding.

Noi la Vision Consulting, din 2004 dezvoltam si implementam programe de team building pentru sute de companii si zeci de mii de angajati din Romania si din strainatate. Avem in portofoliu peste 80 de activitati de teambuilding, o echipa de peste 20 de facilitatori si contacte cu sute de locatii si diversi furnizori.

Indiferent ca doresti un program clasic sau unul atipic si personalizat, la noi vei gasi intotdeauna cele mai bune solutii. Suntem prompti, prietenosi, de incredere si 100 % profesionisti. Cere oferta de teambuilding!

Vorbește cu unul din consultanții noștri pentru a organiza o experiență grozava de teambuilding pentru echipa ta! Scrie-ne pe office@visionconsulting.ro sau suna la 0766 545 330

Team Building la Munte

Activitatile de teambuilding la munte prezinta avantajul ca se pot personaliza si adapta foarte mult pe specificul zonei de desfasurare, ca pot fi combinate din activitati de echipa sau de adventure, totul pentru atingerea obiectivelor stabilite.

Team Building la Mare

Pentru cei care doresc sa organizeze un program de team building la mare, Vision Consulting a pregatit o serie de activitati incitante si amuzante, jocuri de echipa si sporturi nautice.

Team Building in Delta

Loc binecuvantat si mirific, Delta Dunarii reprezinta un cadru ideal pentru desfasurarea programelor de team building.

Expeditiile pe canale se potrivesc de minune cu realizarea unui documentar despre aceste tinuturi sau cu descoperirea obiceiurilor locale.

Team Building Urban

Programele de team building urban se pot desfasura in orasele cu trecut istoric, dar nu numai. Echipele vor descoperi orasul, istoria lui sau o comoara ascunsa intr-un loc special. Conceptul unui team building urban este provocator si interesant.

Team Building Indoor

Cand vremea nu este prietenoasa sau pur si simplu doriti o activitate de team building care se desfasoara in interior, noi avem cateva concepte si activitati care ajuta la imbunatatirea lucrului in echipa.