[rev_slider ]

Wellbeing pentru Relaxare

Programele de wellbeing pentru relaxarea angajatilor sunt destinate companiilor care inteleg faptul ca un angajat mai putin stresat va fi mai multumit, va lucra mai bine în echipă si va fi mai productiv.

Plecand de la experienta noastra in dezvoltarea si livrarea programelor de training si teambuilding, am dezvoltat si programe de wellbeing care sa raspunda noilor solicitari.

Programele de Wellbeing pentru Relaxarea si Motivarea angajatilor au durata de 2-4 ore si se pot desfasura atat la sediul companiei cat si intr-un mediu mai non-formal sau in cadrul evenimentelor de teambuilding din afara orasului.

Wellbeing pentru Companii

yoga-program-wellbeing

Healthy Lifestyle

Cum iti creezi un stil de viata sanatos? Sfaturi de la nutritionisti pentru o dieta echilibrata, retete simple de salate pe care angajatii le pot face chiar si la birou. Un program intens de constientizare a valorii oferite de un stil de viata sanatos incheiat cu o cina sanatoasa alaturi de colegi.VREAU DETALII »

Yoga la Birou

Un workshop de relaxare si invatare a catorva miscari de yoga. Un instructor va lucra si ii va anima pe participanti sa intre in starea ZEN. Ulterior angajatii vor putea sa aplice in scurtele pauze de la birou metode de relaxare prin miscari de yoga si exercitii de respiratie.

VREAU DETALII »

Team Dance

Alcatuit din diverse stiluri (latino, standard, dansuri de grup, etc), acest atelier se poate sustine la sediul companiei sau in orice alt spatiu. Instructori de dans ii invata pe angajati cateva miscari in timp ce se relaxeaza alaturi de colegii de birou. O activitate distractiva si energizanta.

CERE DETALII »

Moda si Stil

Identificam cele mai frecvente greseli in materie de stil vestimentar. Impreuna cu un stilist doamnele si domnii vor primi consiliere de specialitate astfel incat sa iti imbunatateasca aspectul fizic. Ce tinuta este potrivita fiecarui eveniment? Imaginea este importanta in orice business, ofera-le sansa sa o foloseasca cu succes!

VREAU DETALII »

Personal Branding

Acest program pentru dezvoltarea Brandului Personal ii ajută pe angajati să isi puna în valoare atuurile şi să-si administreze imaginea publică astfel încât să aiba succes pe termen lung. Un workshop eficient ideal pentru manageri, oameni de vanzari si client service. Va oferim instrumente concrete pentru a va face cunoscuti.

VREAU DETALII »

Arta Fotografica

Un atelier creativ, de relaxare si in acelasi timp util pentru cei care sunt pasionati de fotografie. Angajatii invata cateva tehnici de fotografiere si la final vor ramane si cu o amintire placuta, imortalizata intr-o fotografie portret. Acest program se poate desfasura si sub forma unui intreg program de teambuilding.

VREAU DETALII »