[rev_slider ]

Cursuri de Vanzari & Negociere

Pentru imbunatatirea abilitatilor de vanzare si negociere a angajatilor dumneavoastra am creat programe de training interactive si eficiente. Peste 70% din timpul de training este dedicat aplicatiilor si jocurilor menite sa fixeze informatia oferita in celelalte 30% de momente de invatare a conceptelor.

Transformam potentialul in realitate folosindu-ne de resursele pe care deja le aveti in companie, oameni buni care au nevoie de putina indrumare, pregatire si motivare.

Suntem aici pentru ca, impreuna cu dumneavoastra, sa alegem cea mai potrivita tematica de training pentru echipa pe care o aveti. Mai jos aveti cursurile dezvoltate si livrate cu succes catre sute de clienti.

Cursuri de Vanzari si Negociere

Vanzari Esentiale

Dezvoltarea abilitatilor necesare pentru pregatirea, gestionarea si finalizarea cu succes a oricarei situatii de vanzare.

VEZI DETALII »

Vanzari Avansate

Intelegerea modului de luare a deciziilor de catre clienti, psihologia cumparatorului si a vanzatorului in contextul economic de azi.VEZI DETALII »

Vanzari la Telefon

Crearea unui stil eficient de vanzare prin telefon. Dezvoltarea abilitatilor de comunicare verbala si paraverbala + tehnici specifice de vanzare.

VEZI DETALII »

Tehnici de Negociere

Dezvoltarea abilitatilor necesare pentru pregatirea, gestionarea si finalizarea cu succes a oricarei situatii de negociere.

VEZI DETALII »

Intrebari frecvente

Cate zile de training sunt alocate fiecarui curs?

Tematica standard este gandita pentru 2 zile de curs. In functie de nevoile si obiectivele dumneavoastra putem adapta intregul training astfel incat sa atingem aceste obiective

Cati participanti pot fi la un training?

Ideal este ca training-ul sa se desfasoare cu minim 6 si maxim 12 cursanti pentru a putea lucra cat mai intens, si a va putea implica total. Invatarea experientiala este cea care da plus valoare intregului program de training.

Unde se desfasoara training-ul?

Training-ul se poate desfasura oriunde in Romania sau in afara tarii. Se poate desfasura la sediul dumneavoastra sau intr-un alt loc care sa permita buna desfasurare a cursului.

Care este tariful pentru un training corporate?

Tariful difera in functie de tipul cursului, durata  si locul de desfasurare. In urma unei discutii si a stabilirii agendei tematice va putem face o oferta personalizata.

Personalizati cursul pentru compania noastra?

DA, toate trainingurile corporate sunt personalizate si adaptate echipei dumneavoastra. Atat tematica cat si jocurile si aplicatiile vor fi specifice business-ul dumneavoastra astfel incat cursantii sa identifice situatiile delicate cu care se confrunta si sa invete sa le gestioneze eficient.

Oferiti suport de curs /follow up?

DA. La fiecare training cursantii vor primi un suport de curs pentru a pastra informatia la indemana. In plus, dupa 30 de zile de la curs stabilim o alta intalnire de 2-3 ore pentru a discuta situatiile cu care s-au confruntat participantii si modul in care le-au abordat, ce au schimbat in comportamnetul lor.

Solicita oferta personalizata!