[rev_slider ]

Wellbeing pentru Dezvoltare Personala

Programele de wellbeing sunt destinate companiilor care vor sa investeasca in bunastarea angajatilor lor.  Studiile recente arată că programele de well-being pentru angajați pot stimula satisfacția, munca în echipă, productivitatea, și chiar îmbunătăți profitabilitatea.

Plecand de la experienta noastra in dezvoltarea si livrarea programelor de training si teambuilding, am dezvoltat si programe de wellbeing care sa raspunda noilor solicitari din partea clientilor.

Programele de Wellbeing pentru dezvoltarea personala a angajatilor au durata de 2-3 ore si se pot desfasura atat la sediul companiei cat si in mediu mai non-formal, precum si in cadrul evenimentelor de teambuilding.

despre vision consulting

Stiluri comportamentale

Folosim instrumente de identificare a stilului comprtamental al fiecarui angajat (modelul DISC), cu scopul ca acestia sa se inteleaga mai bine pe ei si pe cei din jur.  Facem o analiza a fiecarui stil si oferim solutii pentru o mai buna relationare intre colegi dar si o perspectiva mai larga asupra dezvoltarii personale.

VREAU DETALII »

Work & Life Balance

Un workshop de time management aplicat pentru identificarea si exersarea unor metode  de gestionare a timpului. Interiorizarea impactului pe care metodele de practica le au in gestionarea timpului ajuta angajatii sa ia decizii optime pentru o mai mare eficienta atat profesionala cat si personala.

VREAU DETALII »

Comunicare Asertiva

Comunicarea asertiva rezolva si previne problemele atat la serviciu cat si acasa. Descifram tainele comunicarii eficiente si empatice gasind modalitatile optime de relationare cu cei din jur astfel incat sa le castigam increderea si simpatia. Aplicatii prin care participantii adopta rapid abilitati pentru a ajunge la un comportament asertiv.

VEZI DETALII »

Stress Management

Identificam de unde vine stresul si cum ne afecteaza. Gestionarea stresului profesional prin auto-cunoastere si dezvoltare personala, imbunatateste capacitatea angajatului de a identifica factorii care tin de propria persoana, nevoile si solutiile de care dispune pentru o eficienta sporita. Prin aplicatii directe vor dobandi intrumente de reducere a stresului.

VREAU DETALII »

Conflict Management

Conflictele apar in orice organizatie sau grup. Acestea duc sa scaderea productivitarii si a fericirii angajatilor. Idetificam metodele de prevenire si gestionare a unui conflict, atat la locul de munca cat si in societate sau in familie. Diminuarea efectelor emotionale negative ale conflictului tine de nivelul de dezvoltare personala a fiecarui individ iar noi ii ajutam sa evolueze in acest sens.

VREAU DETALII »

Parenting by Connection

Parentingul este o provocare enorma pentru fiecare om. In momentul in care devii parinte viata se schimba, la fel si prioritatile. Cum sa ne crestem copii armonios, sa fim parinti buni si empatici, sa fim prezenti in viata copiilor si sa ii ghidam spre a lua singuri cele mai bune decizii pentru ei? Un specialist in parenting va raspunde la intrebari si ofera cateva sfaturi utile.

VREAU DETALII »