[rev_slider ]
team building buzau
In: Teambuilding

Daca sunteti in cautare de locatii noi pentru evenimentele dumneavoastra de team building si vreti altceva decat Valea Prahovei sau Bran – Moieciu, ati gasit raspunsul.

Este aproape de Bucuresti, si totusi, Valea Buzaului este o zona putin cunoscuta si vizitata, destul de putin dezvoltata turistic insa cu un foarte mare potential.

Zona ideala pentru grupuri de pana la 40, maxim 50 de participanti deoarece, asa cum spuneam, nu este o zona foarte bine dezvoltata din punct de vedere turistic iar unitatile de cazare sunt pensiuni cochete, rustice dar foarte primitoare.
Din punct de vedere al activitatilor de team building, gama este extrem de variata. De la rafting pe raul Buzau si plimbari cu caiacul pe lacul Siriu, pana la trasee de off-road, tiroliana si plimbari cu bicicleta. Vreti ceva mai “soft”? Nu este nicio problema deoarece putem desfasura orice tip de activitate de teambuilding, fie ea outdoor sau indoor.

Iubiti natura si va plac plimbarile usoare pe munte? Doriti sa vizitati locuri noi si mai putin cunoscute impreuna cu colegii vostri? Aici, in zona Buzaului, aveti ocazia – Lacul Vulturilor, Rezervatia de Zimbri, Schituri rupestre, Muntele de Sare, Cascada Urlatoare si multe altele va asteapta sa le descoperiti in echipa.

Vrei o oferta personalizata de team building in Buzau?

Trimite-ne un mail la office@visionconsulting.ro, si iti vom oferi cea mai buna varianta!