[rev_slider ]
In: Teambuilding

Team building – de ce este necesar?

Nimeni dintre noi nu-i atat de inteligent  ca noi toti laolalta” Proverb japonez

Pentru ca nu este suficient sa fiti buni, trebuie sa fiti cei mai buni si nu puteti fi cei mai buni decat lucrand in ECHIPA.

Prin activitatile de teambuilding, demonstrand avantajele lucrului in echipa, ne propunem sa schimbam atitudinile si comportamentul persoanelor intr-o organizatie.

Programele de team building sunt formate din o succesiune de exercitii , care implica punerea participantilor ca echipa in situatii in care sa se rezolve diferite probleme, sa-si asume roluri si sa actioneze ca un tot unitar si eficient.

In cadrul unei sesiuni de team building apar noi oportunitati de interactiune, unde angajatii ajung sa se cunoasca mai bine, sa-si descopere opinii si roluri similare, trasaturi sau abilitati compatibile, potentialul de a lucra pentru obiective comune.

Intreg programul este interactiv, se bazeaza pe tehnici experientiale, participantii experimentand diverse situatii de lucru in echipa si individual.

Noi la Vision Consulting dezvoltam si implementam de peste 15 ani programe de training si teambuilding pentru angajati fericiti si motivati. Lucram doar cu traineri certificati si cu vasta experienta in lucrul cu oamenii.

Cititi si 4 reguli ale unui teambuilding de succes! Iar pentru o oferta personalizata contactati-ne cu incredere prin email la office@visionconsulting.ro sau telefon 0766 545 330