[rev_slider ]
In: Teambuilding

Team building cu obiective

Vreau sa vorbim putin despre ce se intampla intr-un program de team building, despre obiectivele de atins si abilitatile care trebuiesc dezvoltate, pentru a trece dincolo de simpla iesire alaturi cu colegii, sau de petrecerea de Craciun.

Intr-un articol mai vechi va spuneam cate ceva despre inceputurile si implementarea acestui concept in Romania, despre cum s-a facut trecerea de la team building = paintball sau iesire la munte, catre team building = activitate complexa cu obiective clare in care creativitatea si aventura se impletesc cu munca in echipa. Pentru ca Vision Consulting nu e o firma de fosti alpinisti care fac teambuilding, punem accent pe calitatea si diversitatea activitatilor desfasurate, pe alegerea lor cu grija astfel incat obiectivele sa fie atinse.

Partea de “fun, creativitate sau adventure” primeaza, insa are un scop bine deteminat – crearea unor echipe de succes. Chiar daca activitatea se numeste ‘traversare pe tiroliana’ ‘concurs de karaoke’ sau ‘team building prin dans’ – este integrata intr-un concept unitar al evenimentului, si are obiective bine stabilite: dezoltarea increderii in sine, si in coechipieri, constientizarea importantei fiecaruia in angrenajul echipei, dezvoltarea spiritului de echipa, cunoasterea colegilor – de data asta intr-un cadru relaxant si cu zambetul pe buze.

In general clientii nostri sunt aceia care inteleg foarte bine ca un un astfel de eveniment are implicatii pozitive asupra participantilor, intarind legaturile personale si profesionale, si dezvoltand sentimentul de apartenenta la echipa.Invatand cum sa comunice eficient, intr-o admosfera relaxanta, vor avea tendinta sa actioneze in acelasi mod si la birou, constientizand astfel ca munca alaturi de colegi este, pe cat de utila, pe atat de frumoasa. In functie de profesiile participantilor, creem programe de team building personalizate, in care sa-si foloseasca o parte din abilitatile pe care le au, dar si sa descopere altele noi. Pe langa jocuri creative si activitati de outdoor, putem sa inseram si scurte sesiuni de training. Fie ca e vorba de inteligenta emotionala sau managementul timpului, toti vor pleca la final mai ‘bogati’ in cunostinte.

Incheiem totul asa cum se cuvine….cu fast! Fiecare echipa primeste premii si diplome, pentru ca toate sunt castigatoare. Cu totii suntem invingatori si avem grija sa ramanem asa !

Daniela Irimia