In: Teambuilding

Iti place sa te distrezi, dar esti si responsabil? Esti sociabil si ai o atitudine pozitiva? Ai bune abilitati de comunicare ? Ai fost in programe de teambuilding si ti-ai fi dorit sa fii “cel care aduce distractia” ?  Iti doresti sa te dezvolti personal contibuind in acelasi timp la dezvoltarea altora?

Programele de teambuilding pe care le organizam sunt pline de provocari, distractie si elemente de training dedicate formarii si consolidarii echipelor participante. Activitati creative sau de aventura, ateliere artistice sau practice, toate au nevoie sa fie facilitate de oameni implicati, pasionati si bine pregatiti.

Cerinte:
Studii superioare: Comunicare, Administrativ, Limbi Straine, Psihologie, Arte

Experienta: minimum 5 ani in campul muncii. Avantaj lucrul cu oamenii

Abilitati de: comunicare, organizare, planificare, limba Engleza conversational

Simtul umorului, atitudine pozitiva, chef de distractie

Avantaj: permis de conducere

Acest job este pe baza de proiect. Majoritatea evenimentelor au loc in weekend. Presupune maxim 1-2 evenimente / luna cu deplasare in afara Bucurestiului.

Daca esti trainer, actor, dansator, PR-is, IT-ist sau liber profesionist trimite-ne un CV pe office@visionconsulting.ro , noi facem o selectie apoi va pregatim pentru a face parte din super echipa de facilitatori Vision Consuting!

 

Vision Consulting este furnizor de top si dezvoltator de programe de training si teambuilding. Cu 12 ani de experienta in organizarea evenimentelor de teambuilding, au in portofoliu zeci de concepte si activitati dedicate eficientizarii muncii in echipa.