In: Fără categorie

Inspirata de caldura de afara si cu gandul la o inghetata rece, mi-am propus in cele ce urmeaza sa impartasesc cu voi „reteta” succesului in organizarea unui team building. Haideti sa descoperim impreuna ingredientele necesare pentru un rezultat de exceptie!

Pentru prajitura noastra, „team building de nota 10”, avem nevoie de: 1 kg de hotarare si motivatie din partea clientului, 2 kg de exercitii creative si antrenante si o lingurita de comunicare cu cel putin o luna inaintea evenimentului.

Ingredientele se amesteca bine-bine in bucataria Vision Consulting, pana devin un aluat omogen. Apoi, se adauga 2 linguri de detalii bine puse la punct, se amesteca din nou si se pune intr-o tava nici prea mare, nici prea mica, nici prea inalta, nici prea scunda. Tava trebuie sa fie dintr-un material rezistent la exercitii iesite din comun si traznite. Ca aluatul sa se rumeneasca, e clar ca avem nevoie de cei mai buni bucatari! Bineinteles, bucatari cu experienta, care pun pasiune in tot ceea ce prepara si cunosc foarte bine gusturile publicului.

Aluatul se pune in cuptor circa. 3-4 zile, la o temperatura de 200 de grade Celsius, pentru inceput, dupa care se scade treptat cu 10 grade si se revine din nou la temperatura initiala.

Cand mirosul inunda toata casa, stim ca prajitura noastra este gata. Parca putem vedea si simti mirosul, nu-i asa, prajitura fierbinte si rumena…. si ne gandim la cum am preparat-o, ce ingrediente am pus si ce „opera de arta” ne-a iesit!

Prajitura se serveste calda, la mare sau la munte, asezonata cu buna dispozitie si entuziasm. Daca mesenii sunt multumiti, suntem si noi. Si stim ca ai nostri bucatari au facut o prajitura de nota 10, o prajitura ce merita recomandata.Rezultatul imbina experienta bucatarilor cu un public de renume, entuziasmul si dorinta (ca tendinta) pentru perfectiune.Care este deosbirea dintre un team building memorabil si unul obisnuit ? Sa fie oare cuvintele de lauda si aplauzele participantilor de la final, sentimentul personal ca „am facut o treaba excelenta”, sau telefonul venit de la cei carora am fost recomandati de catre un client multumit si abia asteapta sa cautam si noi comoara lui Motoc’? Da, acestea pot fi indicii care sa demonstreaze ca programul de team building si-a atins obiectivele, ca participantii au avut parte de clipe de neuitat, si ca ne-am castigat noi prieteni.

Fiecare eveniment este unic. In ce consta unicitatea si, deci, frumusetea team buildinguri-lor noastre? Raspunsul este simplu: valori si principii puternice, pasiune si creativitate.
La noi nimic nu se intampla natural, investim oameni si timp. La final, insa sentimentul este ca totul a decurs natural.
Roxana Draghici