[rev_slider ]

Despre Vision Consulting

VISION  CONSULTING este o companie creata din dorinta de a ajuta companiile din Romania sa se dezvolte prin prisma angajatilor. Astfel am creat programe de training, team building, coaching, cursuri online si workshop-uri care sa raspunda nevoilor clientilor nostri. In cei 17 ani de activitate am lucrat cu peste 500 de clienti corporate si zeci de mii de angajati, cu totii avand un scop precis – crearea unor echipe eficiente.

Pentru noi, cel mai important lucru este sa contribuim la dezvoltarea personala si profesionala a fiecarui participant! Satisfactia muncii noastre vine cu fiecare zambet primit, cu fiecare strangere de mana pe strada, cu fiecare scrisoare de multumire de la final si cu fiecare revedere.

Pentru tine, Vision Consulting este un partener de incredere, flexibil si pozitiv. Impreuna putem transforma in realitate potentialul fiecarei persoane.

Obiective

  • Organizarea de evenimente de team building memorabile.
  • Furnizarea de solutii inteligente in domeniul resurselor umane, solutii pentru dezvoltarea companiilor partenere.
  • Organizarea de training-uri si seminarii de dezvoltare personala capabile sa imbunatateasca abilitatile si competentele participantilor.
  • Cresterea performantelor in munca si a responsabilitatii angajatilor companiilor partenere.

Viziune & Misiune

Echipa Vision Consulting vrea ca si echipa ta sa isi transforme potentialul in realitate! Credem ca fiecare om poate deveni mai bun, mai implicat si util societatii.

Prin pasiunea si experienta acumulata, generam programe de teambuilding si training-uri care sa contribuie la evolutia companiilor partenere.

De ce sa Colaborezi cu noi?

Echipa de nota 10

Suntem o echipa de peste 20 traineri, complexa si eterogena formata din traineri cu experienta si acreditati, consultanti in managementul afacerilor si al resurselor umane, actori, jurnalisti, instructori de dans, instructori de alpinism. Vezi aici echipa de trainer si consultanti!

Organizare impecabila

Organizam cu atentie la cele mai mici detalii intregul eveniment, de la cazare in locatii verificate si transport cu cele mai moderne autocare, la programul pregatit special pentru dumeavoastra – training sau teambuilding, petreceri tematice sau simulari de business.

Concepte originale

Pentru ca fiecare client este unic asa este si fiecare concept, fiecare poveste dupa care este construit intreg programul, un concept creativ si unitar. Atat programele de training cat si cele de teambuilding sunt adaptate in functie de nevoile fiecarui client.

Atitudine pozitiva

Suntem optimisti si entuziasti, facem ceea ce ne place, iar lucrul asta se vede in rezultatul muncii noastre. Suntem flexibili si pozitivi, orientati spre satisfacerea nevoilor clientului, oferind intotdeauna mai mult decat se asteapta de la noi.

training si teambuilding

Unde exista vointa, exista si o cale. Unde exista o echipa exista mai multe cai. – John Maxwell

0
+
Participanti
0
+
Clienti corporate
0
+
Concepte de teambuilding
0
+
Cursuri
Andreia Ciobanu
Va felicit pentru modul în care ați organizat cursul de comunicare asertiva. Daniela este un trainer ce captiveaza atentia si starneste interesul fiecarui participant. Ca si informatii dobandite, pot spune ca am aflat aspecte foarte interesante pe care le-am transmis mai departe. Sunt de parere ca avem cu totii nevoie de un curs de comunicare pentru a ne face intelesi atat pe plan profesional cat si pe plan personal.
Andreia Ciobanu

DWF

Bocai Felicia
Un curs cat se poate de interactiv, iar trainerul foarte deschis. Ceea ce pot spune este ca Daniela Irimia este mai mult decat un trainer, dincolo de profesionalismul de care da dovada cand sustine trainingul, este foarte bine informata si stie sa te canalizeze catre acceptarea minusurilor si transformarea lor in plusuri. Cursul de comunicare te prinde din prima secunda si parca iti pare rau ca ai ajuns la final, dar stii ca dupa ce l-ai parcurs, vei stii cum sa lucrezi cu tine insuti.
Bocai Felicia

CEZ Romania

Ioana Peicu
Recomand cu caldura Vision Consulting, o echipa formata din oameni profesionisti la care poti apela cu incredere. Calitatea serviciilor oferite si promptitudinea sunt cu siguranta punctele lor forte! Cele 2 cursuri facute deja cu ei ne confirma ca fac cu pasiune si seriozitate orice training de soft skills. Mai mult ca sigur vom colabora si pe viitor!
Ioana Peicu

Allianz-Tiriac pensii private

Alina Iosif
Vision Consulting a fost o surpriza placuta pentru Business Lease Romania. Am ales compania “in blind”, fara a avea o recomandare de la cineva cu care au mai lucrat. De la prima intalnire m-au surprins in mod placut cu profesionalismul lor si cu intentia clara de a ne oferi un program extrem de personalizat si pliat pe nevoile noastre. Trainer-ul pus la dispozitie s-a remarcat prin calitatea programului oferit, modul cum a atras si mentinut atentia cursantilor pe intreaga durata si prin capacitatea de a face fata tuturor provocarilor din timpul cursului. In acest mod s-au pus bazele unei indelungi colaborari.
Alina Iosif

Business Lease Romania

Mihaela Georgescu
Din 2008 am ales sa lucram cu Vision Consulting pe partea de training. Am avut incredere si asteptarile ne-au fost depasite. Angajatii nostrii care au participat la cursurile Vision au plecat cu noi cunostinte implementate nu doar invatate, au invatat atitudini noi, comportamente in raport in alte persoane sau clienti. Cursurile ne-au convins prin structura, insa trainerul a contat foarte mult in alegerea furnizorului de training.
Mihaela Georgescu

Administrator - lT Smart System

Valentin Tomsa
Incepand din anul 2010 si pana in prezent am colaborat cu Vision Consulting in vederea prestarii serviciilor de formare profesionala si activitati teambuilding. Programele au fost de o calitate ridicata, adaptate companiei noastre si livrate de o echipa de profesionisti. Recomand Vision Consulting ca un partener de incredere.
Valentin Tomsa

Director General SAP Romania

Mara Weber
Programele de teambuilding de o calitate ridicata realizate de Vision Consulting sunt creative, adaptate necesitatilor de dezvoltare ale companiei noastre si ale propriilor angajati, echipa este compusa din traineri cu experienta atat in business cat si in organizare de evenimente.
Mara Weber

British American Tobacco

Daniel Moruz
Calitatea serviciilor a fost peste asteptarile noastre iar trainerii au dat dovada de un profesionalism deosebit. Din punct de vedere al organizarii am remarcat implicarea, atentia la toate detaliile, aranjarea si planificarea perfecta astfel incat toti din companie sa se distreze si sa se bucure pe deplin de intreg evenimentul.
Daniel Moruz

General Manager - MIDA SOFT BUSINESS

Laura Ifrim
Multumiri intregii echipe Vision Consulting pentru implicare, proactivitate si viteza de raspuns. A fost o surpriza foarte placuta sa lucram cu profesionisti care pun pasiune si suflet in ceea ce fac. V-ati descurcat exemplar, si va suntem recunoscatori pentru suportul oferit.
Laura Ifrim

OMV Petrom S.A

Adela Badescu
Pana in prezent am desfasurat impreuna cu Vision Consulting 13 programe de training, calitatea serviciilor fiind mereu la inaltimea asteptarilor noastre. Au stiut sa se adapteze necesitatilor companiei noastre si pot spune ca am lucrat cu o echipa de profesionisti. Programele de formare de o calitate ridicata si organizarea impecabila a acestora, ne fac sa recomandam Vision Consulting si altor companii care isi doresc alaturi un partener, nu un simplu prestator de servicii.
Adela Badescu

Presedinte Sindicatul Independent BCR