[rev_slider ]
In: Comunicare, Management

De ce să oferim angajaților cursuri online Live

Din martie 2020 de când s-a declarat stare de urgență în România și s-au aplicat măsurile de siguranță pentru a ne proteja de infecția cu Covid-19, majoritatea angajaților din corporații au început să lucreze de acasă. După șase lungi încă lucram online, evităm să ne întâlnim în grupuri mari și facem pe ZOOM ședințele și cursurile de formare.

Această schimbare majoră produsă în piața muncii dar și în stilul de viață al angajaților a adus un plus de stres și din păcate a provocat și o scădere a calității muncii și a rezultatlor obținute în business.

Asemenea multora dintre noi, eu, ca trainer si coach, am conștientizat că trecem printr-o perioadă provocatoare atât pentru afacerile noastre cât și din punct de vedere emoțional.

Cum pasiunea și pregătirea mea este să îi ajut pe oameni să accepte schimbarea și să facă pași concreți pentru o transformare benefică pentru ei, vin către dumneavoastră cu o propunere de webinarii.

De ce webinarii live?

Pentru că un trainer activ și implicat nu face un monolog ci un dialog cu participanții. Eu fac și cursuri online de 3 ani și am învățat că atunci când lucrez cu echipe mici de 10 -12 persoane, timp de 3-4 ore, aceștia își păstrează atenția și interesul pe toată perioada cursului. Se simt motivați, înțeleși și apreciați. Iar toată această experiență le este benefică atât lor la nivel personal cât și în performanța de la locul de muncă.

Spre deosebire de cursurile înregistrate, unde participanții pot fi sau nu atenți, pot aplica sau nu ceea ce li se sugerează sau pot participa activ sau nu …. în cursurile online live, participanții sunt conectați în timp real cu trainerul, pun întrebări, li se răspunde și sunt provocați să exerseze tehnicile discutate.

Cum noul stil de lucru, preponderent online și cu distanțare fizică va fi menținut, cel mai probabil, până la primăvară, companiile sunt nevoite să accepte că și cursurile se vor face tot în aceste reguli.

Nu cred că renunțarea la programe de training este o soluție acum, când angajații au nevoie mai mult decât oricând de susținere, motivație, relaxare și o comunicare și mai bună cu managerii.

Așadar, am pregătit trei workshop-uri online pe care le organizam atât în sistem open (puteți trimite 2-3 cursanți) sau în sistem personalizat, strict pentru organizația dumneavoastră.

Vă mulțumesc că ați citit acest articol și m-aș bucura să putem colabora.

Vedeți aici  https://www.visionconsulting.ro/  toate cursurile pe care le putem oferi, atât în varianta clasică, în sala de curs, cât și online. Noi personalizăm fiecare training astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor fiecărui client.

Dacă aveți întrebări mă puteți contacta cu încredere.

Cu drag,

Daniela Irimia

Training Manager & Business Partner Vision Consulting

De 15 Ani Teambuilding & Training & Wellbeing

e-mail: daniela.irimia@visionconsulting.ro

web: www.visionconsulting.ro

mobil:  0724 837 869