[rev_slider ]
In: Teambuilding

Dupa cum bine stiti, Vision Consulting isi propune mereu sa faca team building-uri de nota 10. Si mai intotdeauna reuseste; iar clientii nostri pot confirma.Pe de alta parte, si companiile client care au nevoie de un program de team building isi doresc un eveniment de nota 10. Pentru aceasta, sunt cateva sugestii de urmat:

  • In primul rand stabiliti clar care sunt obiectivele pe care doriti sa le atingeti. Ar fi bine ca acestea sa fie scrise si mai ales spuse si agreate cu furnizorul de team building. In general obiectivele care se pot atinge prin intermediul unui team building sunt cele de comunicare, de cunoastere informala, de sustinere a unui moment important din cadrul echipei, de gasire sau evidentiere  a valorilor companiei.
  • Apoi, verificati ca planul de activitati propus de furnizor poate atinge obiectivele propuse. Luati in considerare atat activitatile propriu zise, cat si experienta furnizorului, referintele de la clienti similari, competentele trainerilor propusi, bugetul. Nu mai putin importante sunt interesul si flexibilitatea acestuia in a adapta programul la nevoile companiei.
  • Alegeti toate celelalte aspecte cu gandul la obiectivele propuse: locatia, transportul, programul de seara – toate pot sustine sau nu atingerea obiectivelor.
  • Masurati la final (dupa eveniment) in ce masura obiectivele propuse au fost atinse si faceti o intalnire de follow up cu furnizorul. In final, nu va fi decat de castigat de ambele parti.

Toti acesti pasi ne duc usor catre un team building reusit. Chiar daca activitatile unui team building sunt adesea informale si relaxate, ele trebuie sa fie supuse unui scop de business si urmand sugestiile de mai sus putem masura rezultatul si impactul unui astfel de eveniment in cardul echipei.