[rev_slider ]

Cursuri de Comunicare & Dezvoltare personala

Echipele performante sunt formate din oameni performanti, cu inteligenta emotionala buna, cu un mindset de succes, cu atitudine proactiva si asertivi in comportament si comunicare. Noi, la Vision Consulting am dezvoltat programe de training si coaching pentru a sustine angajatii in procesul lor de dezvoltare personala si profesionala.

Avem traineri cu pregatire psihologica solida, empatici si inspirationali, astfel incat oamenii care participa la cursurile noastre sa simta cu adevarat ca sunt intelesi si sustinuti.

Cereti o sedinta gratuita de consultanta cu unul din trainerii nostri. Va rugam sa ne contactati pe daniela.irimia@visionconsulting.ro sau telefon 0724.837.869

Pentru imbunatatirea abilitatilor de comunicare si dezvoltarea personala a angajatilor dumneavoastra am creat programe de training interactive si eficiente. Peste 70% din timpul de training este dedicat aplicatiilor si jocurilor menite sa fixeze informatia oferita in celelalte 30% de momente de invatare a conceptelor.

Transformam potentialul in realitate folosindu-ne de resursele pe care deja le aveti in companie, oameni buni care au nevoie de putina indrumare, pregatire si motivare.

Suntem aici pentru ca, impreuna cu dumneavoastra, sa alegem cea mai potrivita tematica de training pentru echipa pe care o aveti. Mai jos aveti cursurile dezvoltate si livrate cu succes catre sute de clienti.

Cursuri de Comunicare & Dezvoltare Personala:

Comunicare Eficienta

Identificarea stilurilor comportamentale, dezvoltarea unor abilitati excelente de comunicare si relationare, atat in plan profesional cat si in plan personal. Munca in echipa devine mai placuta.

VEZI DETALII »

Prezentari de Impact

Dezvoltarea abilitatilor de prezentare, astfel incat mesajul dorit sa ajunga cat mai putin distorsionat la public, iar atentia acestuia sa fie maxima pe toata durata prezentarii.VEZI DETALII »

Customer Care

Dezvoltarea abilitatilor de comunicare empatica si relationare cu clientii, pentru a putea oferi servicii de calitate si a avea clienti multumiti.

VEZI DETALII »

Comunicare Scrisa

Dezvoltarea abilitatilor de comunicare scrisa in mediul intern si extern, pentru a putea oferi servicii de calitate clientilor si a avea o mai buna comunicare cu colegii.

VEZI DETALII »

Intrebari frecvente

Cate zile de training sunt alocate fiecarui curs?

Tematica standard este gandita pentru 2 zile de curs. In functie de nevoile si obiectivele dumneavoastra putem adapta intregul training astfel incat sa atingem aceste obiective

Cati participanti pot fi la un training?

Ideal este ca training-ul sa se desfasoare cu minim 6 si maxim 12 cursanti pentru a putea lucra cat mai intens, si a va putea implica total. Invatarea experientiala este cea care da plus valoare intregului program de training.

Unde se desfasoara training-ul?

Training-ul se poate desfasura oriunde in Romania sau in afara tarii. Se poate desfasura la sediul dumneavoastra sau intr-un alt loc care sa permita buna desfasurare a cursului.

Care este tariful pentru un training corporate?

Tariful difera in functie de tipul cursului, durata  si locul de desfasurare. In urma unei discutii si a stabilirii agendei tematice va putem face o oferta personalizata.

Personalizati cursul pentru compania noastra?

DA, toate trainingurile corporate sunt personalizate si adaptate echipei dumneavoastra. Atat tematica cat si jocurile si aplicatiile vor fi specifice business-ul dumneavoastra astfel incat cursantii sa identifice situatiile delicate cu care se confrunta si sa invete sa le gestioneze eficient.

Oferiti suport de curs /follow up?

DA. La fiecare training cursantii vor primi un suport de curs pentru a pastra informatia la indemana. In plus, dupa 30 de zile de la curs stabilim o alta intalnire de 2-3 ore pentru a discuta situatiile cu care s-au confruntat participantii si modul in care le-au abordat, ce au schimbat in comportamnetul lor.

Solicita oferta personalizata!