[rev_slider ]

Coachingul Individual sau de Echipă este un proces profund de transformare, menit să însoțească clientul pe drumul spre succes.

Avem încredere în cunoștințele și abilităților oamenilor și prin coaching doar îi ajutăm să conștientizeze ce resurse interioare au și cum le pot folosi pentru a-și atinge obiectivele de business.

Îmbinam în mod optim zona de trainining, cu mentoratul și coachingul pentru a aduce beneficii concrete în organizații. Știm că fiecare om este diferit așa cum și fiecare echipă are particularitățile ei. Trainerii și Consultanții noștri sunt ghizi de încredere, empatici și asertivi.

Coaching-ul este un parteneriat între coach și client, unde coach-ul îl susține pe client prin competențe precum raport, ascultare activă, întrebări, tehnici diverse, în a-și descoperi resursele interne și pașii de acțiune pentru a-și îndeplini un obiectiv.

Ca și coach rolul meu este de a ghida omul către propriile sale resurse și soluții, de a-i crea un cadru sigur și de încredere pentru mărturisire, conștientizare, explorare, de a-l motiva și indruma cu blândețe pentru a trece peste blocaje și a-și îndeplini obiectivele.

Scrie-ne cu încredere pentru o ședință gratuită de identificare a nevoile din organizația pe care o reprezinți.

Cu drag,

Daniela Irimia, Senior Trainer & Coach

daniela.irimia@visionconsulting.ro

Telefon: 0724 837 869