[rev_slider ]
In: Teambuilding

Daca sunteti din Bucuresti, cu siguranta de multe ori v-ati pus intrebarea: ce activitati de teambuilding pot face in Bucuresti sau imprejurimi? Fie ca sunteti conditionat de buget ( vreti sa scutiti banii pe cazare si transport) fie ca sunteti conditionat de timp (vreti un program de o jumatate de zi sau o zi intreaga), fieca va loviti de reticenta participantilor de a pleca de acasa in week-end-uri, Bucurestiul si localitatile din preajma sa, va ofera multe oportunitati pentru realizarea unui super program de team building.

Cand vorbim de imprejurimi, ne referim la locatii unde sa avem la dispozitie si o sala de conferinte, si restaurant de calitate, gen: Palatele Brancovenesti de la Mogosoaia, Palatul Stirbey de la Buftea, Casa Vlasia, Vila 23, Artha Park de la Snagov, Acacia Village de la Ogrezeni, Casa Comana din Comana, Club Cortina de la Corbeanca, Valea Iazurilor de la Belciugatele, Hanul Calugarenilor de la Calugareni.

Daca sunteti genul care cauta aventura, va puteti orienta care parcurile tematice de aventura, gen Edenland din Balotesti, Cernica, Comana sau Crevedia.

Pentru Bucuresti ne putem orienta catre diverse spatii mari de evenimente, gen ballroom-uri, sau catre spatii mai mici si neconventionale, cum sunt cafenele-le sau hub-urile.

Daca va intrebati ce activitati de teambuilding putem implementa, amintim cateva:

  • Treasure hunt in Bucuresti – o activitate complexa dezvoltata sub numele de „Enigmele micului Paris” , in care puteti descoperi  comorile ascunse ale orasului. Vezi detalii.
  • Photo hunting – povestea Bucurestiului modern spusa prin imagini. Vezi detalii.
  • Castigatorii – trei probe complexe ( persuasiune, strategie si constructii). Vezi detalii
  • Festivalul de Film – un film in care fiecare echipa sa interpreteze o scena,

Seara o putem incheia cu un Coktail Show si petrecere tematica, sau de ce nu cu un foc de tabara la locatiile care permit acest lucru.

Daca te intereseaza oferta noastra completa, ne poti contacta la 0766 545 330 sau office@visionconsulting.ro