[rev_slider ]
team building cu indieni
In: Teambuilding

Daca doriti sa organizati  un super program de teambuilding la  munte, va sugeram 5 activitati outdoor, care cu siguranta va vor face sa spuneti la final “a fost cea mai Grozava experienta de teambuilding”!!!

Sunt programe de team building ce se pot desfasura cu grupuri cuprinse intre 10 si 200 persoane

  1. Comoara lui Motoc: activitate tip treasure hunt, desfasurata in padure, cu trasee diferite pentru fiecare echipa, la final comoara descoperita scoate in evidenta avantajele muncii in echipa ( detalii aici)
  2. Tabara indienilor: competitie intre triburi de indieni, unde recuzita si probele inedite sunt la loc de cinste. Fiecare echipa castiga, iar la final pipa pacii si incantatia secreta vor unii intregul grup (detalii aici )
  3. Serbarile zapezii: jocuri de team building motivante si energizante, ce se pot desfasura pe zapada (detalii aici )
  4. Trasee montane: profitam din plin de natura si va propunem cateva trasee montane, cu grad moderat de dificultate, accesibil si celor care nu fac sport regulat.
  5. Foc de tabara si muzica folk: stam in jurul focului de tabara, cantam , totul acompaniat de un vin fiert care sa ne incalzeasca vocile si de un cantaret folk care sa ne incalzeasca inimile.

Programele de team building la munte se pot desfasura atat pe teritoriul Romaniei cat si in alte tari, si beneficiaza de avantajul ca permit personalizarea activitatilor atat in functie de zona, cat si de obiectivele ce se doresc a fi atinse.

Vezi intreaga oferta de activitati team building la munte: