[rev_slider ]
In: Teambuilding

Delta Dunarii, este o zona frumoasa si pretabila pentru evenimente de team building, cu activitati atipice, neconventionale, in care descoperirea acestui taram magic se impleteste perfect cu activitatile de cunoastere si intarire a echipei.

Chiar daca sezonul este mai scurt decat la munte, lunile de vara fiind cele mai cautate, in Delta gasim destule spatii de cazare de calitate, astfel incat sa putem organiza un program de teambuilding memorabil.

Activitati de team building in Delta Dunarii

Toate Panzele Sus. Imbracat intr-o frumoasa poveste cu pirati, acest program de team building in Delta, este alcatuit din probe de indemanare tehnica (constructia unei plute), intreceri intre echipe si curse cu obstacole. Se preteaza grupurilor de dimensiuni mici si medii, si depinde destul de mult de nivelul Dunarii sau al apei pe canale.

Excursie pe canale & Photohunting. Vom pleca cu barcile pe canale, cautand sa surprindem cele mai frumoase peisaje, pasari exotice, oameni si obiceiurile lor. Dintre cele mai reusite poze se poate face un colaj foto care sa fie expus asemenea unui vernisaj profesionist. Plimbarea se poate face cu lagune (cele mai potrivite daca vrem sa exploram micile canale), catamarane sau barci de mare viteza, si se poate combina cu o iesire pe mare la Sfantu Gheorghe sau Sulina.

Calatorie in Delta cu hotelul plutitor. Daca doriti o experienta diferita de clasicele hoteluri/pensiuni, cu dormit pe vas si plimbat pe bratele Dunarii, atunci hotelul plutitor este cea mai buna solutie. Acestea ofera si o gama variata de activitati de agrement gen caiace, plimbare cu banana, ski nautic, putem acosta in locuri virgine, face foc de tabara si bors la ceaun.

Supravietuitori in Delta. Este o activitate mai intensa in care echipele sunt puse in fata unor provocari care sa le intareasca legaturile: pescuit, gasit lemne pentru foc, gatit ceea ce s-a prins, construit un adapost din stuf, concurs de aruncat navodul si de barci pescaresti. Pentru echipele mai curajoase, cazarea se poate face la cort, sub forma de tabara militara.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

In afara de aceste activitati de team building specifice zonei de Delta, se mai pot implementa si activitati clasice outdoor sau indoor, sau organiza chiar sesiuni de training.

Printre locatiile recomandate amintim: Murghiol, Crisan, Sulina, Sf. Gheorghe, Mila 23, Uzlina sau Dunavatu.

Implementam cu succes programe de team building din 2004, si te invitam sa descoperi intreaga Oferta de Activitati de Team Building