[rev_slider ]
In: Teambuilding

Iti doresti sa organizezi un team building pentru companie, insa singura perioada libera este iarna? Contrar parerii generale, un team building organizat iarna pe zapada ( ianuarie sau februarie) poate fi foarte frumos si de de impact. Pastrand o proportie echilibrata activitati outdoor (in prima jumatate a zilei) si activitati indoor (dupa masa) putem organiza un super program, energizant si dinamic, menit sa ne scoata din zona de confort.

Clasic cele mai buna locatii sunt cele montane, unde gasim si spatii de cazare corespunzatoare, putem face seara si un foc de tabara, si avem si sanse mari sa fie zapada serioasa.

Daca sunteti in cautare de idei activitati team building de iarna, va propunem mai jos 3 dintre cele mai cerute de catre clienti:

  • Serbarile zapezii. O combinatie frumoasa de jocuri de echipa (construit iglu, schi de grup, construit zanii) si probe individuale (tir cu arcul), activitate ce se poate desfasura inclusiv in zonele de deal sau in preajma oraselor, cu conditia sa fie zapada si un spatiu liber.
  • Constructie sanii. Fiecare echipa primeste un set de materiale cu ajutorul carora trebuie sa construiasca o sanie perfect functionala, cu ajutorul careia sa participe la marele concurs.
  • Snowmobile. Caii putere ai snowmobilului, peisajele frumoase, totul pentru o portie de adrenalina. Se pot integra si in activitati mai complexe de tip treasure hunt.

Pe langa aceste propuneri mai avem o multime de alte activitati ce se preteaza iarna, de la jocuri indoor pana la treasure hunt prin padure. De asemenea se pot integra diverse sporturi de iarna: schi, snowboard, patinaj, curling.

Ne puteti contacta si prin email: office@visionconsulting.ro sau telefonic: 0766545330